Logo's &
branding

Branding is essentieel omdat het zorgt voor herkenbaarheid en differentiatie van jouw merk. Het stelt je in staat om jouw standpunt te communiceren en te laten zien wie je bent, zonder op te gaan in de massa. Dankzij een sterke huisstijl houd je jouw strategisch verhaal consistent en kan je jouw bedrijf duidelijk onderscheiden van de concurrentie.

Het is belangrijk om jouw huisstijl consistent toe te passen, met de nodige ruimte voor creativiteit en flexibiliteit. Jouw branding is een speelveld waarbinnen we kunnen experimenteren en dynamisch bijsturen naargelang de specifieke doelstellingen, boodschappen en kanalen.

BRANDING FORT07 LOGO

Logo's & sublogo's

Het logo is de grafische representatie van een merk of bedrijf en dient als herkenbaar symbool voor de identiteit van het merk. Sublogo’s zijn variaties van het hoofdlogo die aangepast kunnen worden voor specifieke toepassingen of platformen, zoals bijvoorbeeld een verkorte versie van het logo voor gebruik op sociale media of met en zonder baseline.

Contacteer ons
BRANDING FORT07 GRAFISCHELEMENTEN

Grafische elementen

Grafische elementen omvatten een breed scala aan visuele componenten die worden gebruikt om de visuele identiteit van een merk te versterken. Dit kan onder meer vormen, lijnen, pictogrammen en illustraties omvatten die consistent worden toegepast in de branding.

Contacteer ons
BRANDING FORT07 KLEURENPALET

Kleurenpalet

Het kleurenpalet bestaat uit een zorgvuldig gekozen reeks kleuren die de visuele identiteit van het merk vertegenwoordigen. Het omvat zowel de primaire als secundaire kleuren die worden gebruikt in verschillende toepassingen, en specifieke richtlijnen over hoe deze kleuren moeten worden toegepast voor maximale impact en consistentie.

Contacteer ons
BRANDING FORT07 TYPOGRAFIE

Typografie

Alle ideeën, concepten en uitwerkingen zijn eigendom van FORT 07 en mogen niet worden gebruikt zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Typografie verwijst naar de stijl, grootte en opmaak van de tekst die wordt gebruikt in de huiststijl van een merk. Dit omvat de specifieke lettertypes die worden gebruikt voor alle geschreven communicatie. We kiezen bij voorkeur voor lettertypes van Google Fonts. Deze zijn gratis en kunnen door iedere partij gemakkelijk geïnstalleerd en gebruikt worden.

Contacteer ons
BRANDING FORT07 BEELDSTIJL

Beeldtaal en fotografiestijl

De beeldtaal en fotografiestijl definiëren de visuele benadering van het gebruik van afbeeldingen en foto’s in de branding. Dit omvat de stijl van fotografie, de keuze van beelden, het kleurenpalet en de algemene esthetiek die consistent moeten worden toegepast om een samenhangende visuele identiteit te behouden.

Contacteer ons
BRANDING FORT07 MOCKUPS

Mockups

Realistische mockups van visitekaartjes, bevlagging, affiches, agenda covers, balpennen, stickers,… geven een voorbeeld van hoe de huisstijl er in de praktijk kan uitzien. Dit helpt bij het visualiseren van de toepassing van het merk op diverse materialen en platformen.

Contacteer ons
BRANDING FORT07 BRANDGUIDE

Brand guide

Een brand guide is een essentieel document dat alle richtlijnen en specificaties bevat voor het juiste gebruik van alle branding elementen. Deze omvat gedetailleerde instructies over het gebruik van het logo, het kleurenpalet, de typografie, de grafische elementen, beeldtaal ende fotografiestijl. Het dient als een referentiepunt om consistentie te waarborgen in alle uitingen van het merk.

Contacteer ons

Hoe gaan
we te werk?

Bij FORT 07 zijn we ervan overtuigd dat we samen met onze klanten de beste ontwerpen kunnen maken. Vertrouwen en duidelijke communicatie zijn prioriteit voor ons.

Als we een nieuw project opstarten, starten we gewoon met een informeel, vrijblijvend gesprek. Zo kom je meer over ons te weten, en krijgen wij een beter beeld van jouw project. Hieronder een overzicht wat we aanbieden.

Contacteer ons

Branding

Visual Identity
Naming
Brand Campaign Creative
Tone of voice
Editorial Design
Packaging Design
POS Design
Print & digital design
Brand book

Grafisch ontwerp

Advertenties
Logo
Brochures
Socials
Folders
Uitnodigingen
Autobelettering
Signalisatie
Menukaarten
Mailings

Fotografie

Portretten in eigen studio
Portretten op locatie
Reclamefotografie
Bedrijfsreportages
Product
Editorial
Fashion
Food

Videografie

Brand Image Video
Product Video
Company Story
Brand Identity Video
Drone

Web

Design
Development

Veel
gestelde
vragen

Branding is essentieel omdat het zorgt voor herkenbaarheid en differentiatie van jouw merk. Het stelt je in staat om jouw standpunt te communiceren en te laten zien wie je bent, zonder op te gaan in de massa. Dankzij een sterke merkidentiteit houd je jouw strategisch verhaal consistent en kan je jouw bedrijf duidelijk onderscheiden van de concurrentie.

Het is belangrijk om jouw branding consistent toe te passen, met de nodige ruimte voor creativiteit en flexibiliteit. Jouw branding is een speelveld waarbinnen we kunnen experimenteren en dynamisch bijsturen naargelang de specifieke doelstellingen, boodschappen en kanalen.

  • Je visie en waarden komen niet meer overeen met je huidige branding.
  • Je merk valt niet op te midden van de concurrentie.
  • Je wilt meer waarde bieden en klanten aantrekken uit een hoger segment.
  • Je voelt geen trots over je huidige logo en branding.
  • Je trekt niet de juiste klanten aan: ze herkennen zich niet in je merk.
  • Je hebt nog nooit geïnvesteerd in een professionele branding.

Natuurlijk, dat is mogelijk. Samen kunnen we kijken naar je huidige logo en bespreken welke veranderingen nodig zijn om het te versterken en te laten passen bij jouw actuele merkideeën. We zorgen er ook voor dat er consistentie is in de stijl rondom het logo, waardoor je echt opvalt en effectief communiceert via verschillende kanalen.

6-8 weken afhankelijk van de feedbackrondes.

Starters en eenmanszaken zijn zeker welkom bij ons, we bieden een basisprogramma speciaal voor deze doelgroep. Dit programma legt een stevige fundering voor de groei en het succes van jouw bedrijf in de toekomst. Later kan het nog verder worden uitgebreid.

Prijzen zijn afhankelijk van de grootorde van je project, bel of mail gerust voor een offerte op maat.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of volg ons op Instagram, Facebook, LinkedIn of Behance en blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten.

In onze privacybeleid informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.